Skæg kampe: De mest udfordrende ting at spise med en Skæg

Baard struggles: De meest lastigste dingen om te eten met een baard

At lade et Skæg stå giver et maskulint udseende. Ligesom soldater, der gerne bærer en Overskæg. Et Skæg i hæren er dog upraktisk. Især med en gasmaske på er du helt uden chance. De mennesker, der har været i militærtjeneste eller er professionelle soldater, ved det.

I den tid, hvor forfatteren af denne artikel var i tjeneste, var et Skæg forbudt. Når du stod til appel, kom sergent-majoren altid forbi med en vatrondel. Og hvis der blev efterladt en lille strimmel Hvid på kinden eller hagen, kunne hele pelotonet marchere tilbage. Til Badeværelse. ALLE skulle igen i gang med barberbladet.

Men den ægte udfordring: Et Skæg og mad. Det er ofte meget ubehagelige kombinationer. Vi giver dig allerede et tip: sørg for, at du har et godt Skægshampoo i syne. Uden Skægshampoo er du på spanden. Hvis du vil fjerne hvidløgssaucen. Uden at skade dit Skæg.

Hvad er den mest upraktiske mad, når du bærer et Skæg?

Selvfølgelig kan vi lave en hel liste over det. Og det vil vi også gøre. Vi deler vores erfaringer om, hvordan du bedst kan spise uden skader, uden at dit Skæg bliver offeret. Det ser også altid så fjollet ud, når du sidder på en mexicansk restaurant, og de sorte bønner finder vej ind i skæghårene én efter én. At de snurrer ind mod indersiden af Skæg for at kunne putte sig hyggeligt med deres artsfæller.

Eller hvad med et gyros kompleks. At du, ligesom en ramt Hamilton, koordinerer forkert, og derfor pulserer gaflen med en ladning grillet kød inklusive tzatziki ind i dit Skæg. Prøv at få det pænt ud. Det skader ikke at konsumere vores artikel 'De mest almindelige fejl, der skader dit Skæg'. Okay, lad os sætte de mest pinlige skægvulst under hinanden.

Top 10 mest upraktiske mad, når du har et Skæg

Vi kunne nemt lave en top 40, men så bliver det en meget lang artikel. Så lad os tackle de mest besværlige bidder:

1. Ærtesuppe

Prøv med et (kort) Skæg at spise en tyk ærtesuppe pænt. 9 ud af 10 gange har du en grøn overraskelse hængende i dit Skæg efter de første par bidder. Og de skæghår er ikke så glade for den smeltede ærtepasta. Andre supper med strimler er lige så upraktiske.

Tip: Sørg for at bruge en mindre ske. Mindre volumen og nemmere at navigere. De fleste mennesker spiser suppe med de store skeer, men det er bare upraktisk.

2. Spareribs

Og især de lakerede versioner. Med sådan en sirupsoverflade. De er rasende lækre, men også ekstremt vanskelige, hvis du ikke har et Skæg eller Overskæg. Du bliver meget hurtigt en Captain Klæbemand. Så efter en session med spareribs behøver du ikke tro, at du kan kysse din kæreste lige med det samme. Måske kan en forfriskende skæg Tonic, efter at du har renset dit Skæg, give lidt lindring.

Tip: Der er kun én ting at gøre her: det er at spise spareribs med kniv og gaffel. Ingen gnavearbejde for herren. Men pænt navigerende med gaflen, bringe små stykker ristet ribben til de knasende kødædende tænder.

3. En halv kylling

Her gælder det samme som med spareribs. Brug kniv og gaffel. Selvfølgelig kan det også gå galt, men hvis du begynder at gnave på en kyllingelår, mens du har (tyk) Skæg, så beder du om hjerteskærende delikatesse rod. Krydderierne og stykkerne af kyllingeskind klamrer sig til dine skæghår. Det er umuligt at gnave kylling uden at ødelægge din Skæg. Der er kun ulemper ved det.

Tip: Bestik altså!

4. Sandwich med varmt kød og sataysauce

Efter en aften i byen er der intet bedre end en sandwich med varmt kød og jordnøddesauce fra en god snacktempel. De fyre hælder også normalt meget sataysauce over den dampende frikandelle. Dit urinstinkt brøler selvfølgelig, at du vil græsse. Tænderne skal i. Du kan gøre det. At allerede efter den første bid infiltrerer de varme tråde af jordnøddesauce din Skæg.

Tip: Ingen sandwich med varmt kød og sataysauce. Tag hellere en bolle med ung ost og en salat bla'. Undskyld.

5. Indisk med rigelig karrysauce

Indisk kan egentlig nydes fint. Med bestik er det fint at gøre. Uden at Skæg forvandles til et kuriositetskabinettet. Selvfølgelig godt navigere med gaffel eller ske, og så behøver der i princippet ikke at gå noget galt. Der er dog 1 men: og det er karry. Dette gule krydderi er skadelig for din Skæg og Overskæg.

Tip: Hvis du ikke vil have, at du næste dag bliver tiltalt med, 'Hej Yellowstone', anbefaler vi, at du efter at have spist en ret med karry, skynder dig til Badeværelse for at skylle Skæg grundigt.

6. Spaghetti

Især hvis du ikke ved, hvordan du skal spise denne italienske pasta, bliver det en svær historie. Der er nemlig en bestemt teknik involveret. Hvis du som et 3-årigt barn kaster dig over sådan en skål med tomatpasta, går det helt sikkert galt. Pastatråde, rigelig tomatsauce og kødstykker bliver pludselig dampende rekvisitter i din spaghettiwestern Skæg…

Tip: Spis som toscanerne gør. Så med en gaffel stikker du pastaen fra tallerkenen og drejer den rundt i din ske. Så er det en smuk kompakt helhed, og du kan skubbe det blodløst og med omhu ind. Bellissimo!

7. Uskrællede store rejer i hvidløgsolie

Udfordring nummer syv. Det er allerede et drama at modtage dette skaldyr ubesmittet uden Skæg. Med en Skæg bliver det en vanskelig øvelse. Når du arbejder manuelt, drypper den varme olie med alle Hår tilstedeværende krydderier flydende i din sprøde Skæg. Med kniv og gaffel kan du glemme det.

Tip: Lad de kogende uskrællede rejer være, som de er. Uskrællede er de også lækre. Fra sådan en sitrende tapas skål. Gaffel. Prik. Navigation. Hop.

8. Ostefondue

Hvem elsker ikke det. 12 slags ostefondue! Med rigelig hvidløg, peber og en formidabel sauvignon blanc indeni. Og så som Ridder Lancelot stikke i den duftende ostemasse. Med frisk baguette eller forskellige blancherede grøntsager. Indtil videre ingen problemer. Men så: det i den glohede ost dyppede brød skal til de malende kæber. Og så går det galt. Med en 30 centimeter lang ostetråd, der kaster sig over din Skæg. Ingen redning mere.

Tip: Sørg for, at du først lader brødet eller guleroden med dampende ost lande på din tallerken. Hvis det er en homogen masse, kan du med gaffel og kniv manøvrere le pain og den smeltede ost ind. C'est Tout!

9. Dame Blanche

Med is alene går det som regel godt. Ja, ikke om sommeren med en vaffel og 4 kugler stracciatella, der allerede drypper og gør dine skæghår fedtede. Nej, vi taler om en chic 70'er-is, der som regel serveres i krystal. Flødeskum til det maksimale, og så kommer det: den varme chokoladesauce. Så langt. Til i morgen!

Tip: du kan godt nyde sådan en dessert, men med omtanke. Så også igen med det rigtige værktøj: ske og gaffel. Og så ikke som en sukkeropkørt Ruben på 13, der kaster det ind... Nej. Roligt og med omtanke.

10. Frugtyoghurt

Uanset om du spiser frugtyoghurt, kanel/bittermandelcreme eller tynd kvark. Din Skæg bliver allerede skræmt, når du går mod køleskabet og ser, at du tryller sådan en pakke frem. I det øjeblik du tager skeen, går blodtrykket i hårsækkene til farlige højder. Desserter og skæg.

Og især varianterne med creme og yoghurt. Det er ofte en slagmark. Du kender vel joken om vanillecreme og en bouvier, ikke? Hvis du ikke hurtigt vasker Skæg med en god skægshampoo, bliver den sure mælkelugt ekstremt hængende. Så der går du, Huub Hangop.

Tip: helst ikke eller meget forsigtigt med skeen. Sæt dig også godt til rette. Forsigtighed frem for alt. Afslappet altså. Så kan du undgå den største skade.

Til slut

Der er selvfølgelig mange flere retter, der er meget upraktiske at spise, hvis du har en Skæg. Det er i det hele taget besværligt. Tag dig tid og brug for det meste bestik. Der er endnu ingen skægservietter til at placere over en Skæg og Overskæg. Eller kommer vi nu på en lys idé? Under alle omstændigheder, vær forsigtig og spar din Skæg. Det vigtigste er, at du plejer den godt efter måltidet.

En rigtig god beskyttelse er selvfølgelig Skægolie, Skægbalsam eller Skægvoks. Med dette coater du Skæg og kan den modstå lidt. Udover det faktum, at du med dette netop skulle pleje og hydrere Skæg.

Held og lykke med at nyde maden, og at du samtidig passer godt på din Skæg!

Hilsen,

Dine venner, The Alpha Men.